Meest gestelde vragen (FAQ)

Het is voor iedereen met een emailadres mogelijk om een account aan te maken op Pachtportaal.
Klik op de knop hieronder of Klik op rechtsboven in het menu op “Inloggen”. Klik op de tekst “Heeft u nog geen account? Klik hier”.
U kunt zich registeren door middel van uw e-mailadres. Daarna ontvangt u een e-mail met daarin instructies om uw account te activeren.
Klik op de knop hieronder of ga naar het inlogscherm en kik op “wachtwoord vergeten”. Vul uw e-mailadres in. Naar dit e-mailadres wordt een e-mail verzonden. Hierin staat een link waarmee het wachtwoord opnieuw ingesteld kan worden.
Er zijn geen directe kosten verbonden aan het gebruik van het Pachtportaal, het aanmaken en gebruik van een gebruikersaccount is gratis.
Indien u inschrijft of biedt op een product, kunnen daar financiele consequenties uit onstaan aan de aanbieder en/of eigenaar van het product.
Indien u producten wilt aanbieden heeft u een P8 omgeving nodig, neem daarvoor contact op met P8 Software B.V.

Pachter

U kunt zich inschrijven op een product door een account aan te maken. Met een gebruikersnaam en wachtwoord kunt u inloggen. Als u ingelogd bent kunt u inschrijven of bieden op een aangeboden product.
Door een account aan te maken en deze te vullen met uw NAW gegevens, ontvangt u automatisch een email wanneer er in uw omgeving nieuwe producten worden aangeboden (tenzij u dit uitschakeld in uw account).
Na de inschrijfperiode wordt het proces dat de aanbieder of eigenaar heeft gehanteerd. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de verpachter van de pachtgrond.
Neem contact op met P8 Software B.V. via het contactformulier en geef aan dat u uw account wilt laten verwijderen.

Verpachter

Maak een gebruikersaccount aan voor uw organisatie en neem contact op met uw contactpersoon bij P8 Software B.V.
Een medewerker van P8 Software B.V. zet uw gebruikersaccount om naar een verpachtersaccount.
Dat regelt uzelf via uw eigen P8 omgeving of via de P8 omgeving van uw rentmeester.
Indien u pachtgronden wilt aanbieden heeft u een P8 omgeving nodig, neem daarvoor contact op met P8 Software B.V.